Zpropadene neznosti
Anotace: ...nekdy je to cerne...
Zpropadene neznosti
Kolem sebe nevidis
ac oci otevrene ...
nemas ani trochu citu
pro tu moji nehu v nitru
Jen se usmivas
uz vim ze jen tak naoko
necitis tep meho srdce
zapomels jak jemne tluce
Tve ruce uz nehladi
moji svetlou kuzi
tam kdesi v podhradi
neznas moje stradani
Prichazis pozde
po spickach abys nebyl
nebyl v moji blizkosti
nevidel mi do kosti
Ktere chladnou,touhou chradnou
K tomu ty zpropadene neznosti
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: zdenka, Akrij8, Lioness, Malá mořská víla, Jort, knihomolka, Laven De Brig, josuatree, Frr, Amonasr, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)