Víš
cítila jsem to jinak
tak silně
až mi
popraskaly rty
a slyšela jsem víc
než by si přál
čestný člověk
chudý král
i toužila jsem mocně
jak jen může žena chtít
ale k čemu
je mi svědomí
když zas uléhám
sama
...když uléhám tu do peřin zas sama...
Jen se závistí těm, kdo probouzí se
Ve dvou zrána...
28.09.2024 21:16:06 | Veru
Svědomí je velký dar, který mnohdy neumíme ocenit...natož dobře využít...
25.10.2014 22:25:27 | Robin Marnolli