Anotace: Oceánická ticha, hvězdná hnízda iluzí, ó noci, v dlaních nekonečného času zním tichým šelestem. G.Ungaretti
obklopeni zbytečnostmi
s pocitem falešné jistoty
a vlastního významu
každý podle svého
žijeme své životy
ale zdráháme se uvěřit
jak je to snadný
dotknout se reality ...
stačí jen otevřít dveře
sebrat se a jít
a někde za městem
zaklonit hlavu k nebi
abych na vlastní oči zjistil
i s tím vším co s sebou nosím
že nejsem vůbec nic
že neznamenám víc
než trs trávy
na které právě stojím
Krásně vyjádřená očista a pokora .Jen čím víc poznávám lidí, uvědomuji si význam každého člověka se kterým se v životě potkám.Ani se nemusíme vidět a tolik se obohacujeme :-).
26.10.2014 17:17:20 | Malá mořská víla
souhlasím a jestli tyhle slova byly na mě, tak mám z tebe podobný pocity
27.10.2014 13:31:36 | josuatree