Eso a šestku
na ruce měl.
Dav za ním
jen tiše zašuměl.
A když dopil
ze svýho panáka.
Vyložil karty
a začal se smát.
Mám karty,
který nedávaj.
To se tak v životě
často přihodí.
Ale i když ti
malí šance dávaj
Nesmíš je poslouchat.
Život jsou karty
Hudba zas party
A láska zklamání
Víra je utopie
A co tě nezabije
To je ti k mání.