Toulám se
jen tak večerem
ještě jsem skutečná
a v noci
obrátím se v sen
prý ráno moudřejší,
vždyť ve snech
moře odpovědí
a jen pár možností
na výběr
jak s ránem projít
skrze den.
V moři odpovědí
vybrat jednu z nich,
jen jednu
jeden směr...
bůh ví, kam míří
příští den.
Brno, 27.10.2014