V duchu
Anotace: Malinký pozastavení v čase...
Hleděla na horizont,
viděla spleť temných stínů.
Mlčela, v duchu však uznávala svoji vinu.
Slyšela slunce kvílet,
viděla jak umírá.
Mlčela, v duchu si však slzy z tváří nestírá.
Cítila chladný vítr,
věděla, že není cesty zpět.
Mlčela, v duchu však začla stínům vyprávět.
Hleděla na horizont,
viděla jak spleť stínů mizí.
Mlčela, v duchu však uznala, že svět je jí cizí.
Slyšela hvězdy kvílet,
viděla jak rychle blednou.
Mlčela, v duchu však ztrácela pod sebou půdu pevnou.
Cítila raní déšť,
věděla, že nesmyje ji bláto z těla.
Mlčela, v duchu však už dávnou uletěla.
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Sandra_T, WAYWARD, Kozoroh 1, Asinar van Martinaq
Komentáře (2)
Komentujících (2)