křídla jsou
místo svatozáře
a rty zas mlčí
o marnosti
ve jménu
všech těch výstředností
jak uctívání
bez oltáře
jak obětina
bezbožného
jsou tvoje zuby
na mý tepně
slíbil jsi to
no tak už slep mě
ať jsem zas
něco celistvého
a ne jen fragment
s mezerami
dlouhými jako
pomlka
jsem kus
se všemi závadami
na které
není záruka
můžeš mě
vrátit do krabice
a schovat někde
v koutku půdy
jsem nesmyslná
krasavice
hromada strusky
špetka rudy
jsem reklamace
bez dokladu
už ve mně zbyla
jenom díra
jsem vytěžená
do základů
Nehádám se
a nezastírám...
Parádní číslo, má to všechno - náladu, rytmiku, gradaci, erotiku i pointu !
Opravdu zážitek :-)
28.10.2014 17:11:48 | josuatree
ty bláho, to je kadence :-) krásně plyne a dá se zpívat, půjčím si do oblíbených :-)
28.10.2014 00:23:47 | hledač
To je degenerace z tvorby písniček, jak zarýmuji, musí to jít zpívat :) Jinak je mi ctí :)
28.10.2014 06:33:07 | Descardea