Anotace: Líbám tvá ústa...
Lukáši, z toho závěru mě mrazí. Vlastně mi běhá mráz po zádech, kdykoliv na toto téma narazím.
28.10.2014 17:49:43 | AndreaM
Pokud mrazí,tak to potom báseň splnila svůj účel,za což jsem rád :)
Jen si někdy říkám,jestli to odemně není srabský,když o tom píšu a nikdy jsem to nezažil,ale i kdyby mi to někdo řekl,asi bych to stejně psal dál.
28.10.2014 17:57:10 | lukassnajdr
Myslím, že to není srabský. Dle mého je to téma stále živé a je třeba neustále připomínat, co se tehdy dělo. Tvého "Adolfa Hitlera" mám ve svých oblíbených, tu báseň jsi napsal dobře. A tuto si tam taky přidám.
Já sama jsem taky napsala dvě básně na téma války. Kdyby tě to zajímalo:
Hvězda (22. 9.) a Ležáky (24. 6.).
28.10.2014 18:30:17 | AndreaM
Tak toho si velice vážím :-)
Ty básně rozhodně,přečtu ,to téma je zde na literu poměrně vzácné :)
28.10.2014 19:10:57 | lukassnajdr