Anotace: památce Karla Šebka-surrealistického Prokletého básníka štvance častého sebevraha/nezvěstného od dubna r.1995/
KMOTŘIČKA STÍHA
zalehla embryo
neviditelného hráče
poslepu odemkla
márnice
sršních hnízd
rzí tísně
potáhla
smyčec času
odkudsi do nás
už neslyšně hřmí...
snad neodbytná
klekánice...
zas
skonejší
horečkou návratů
…
rzí tísně potáhla smyčec času...no tak pane jo,už jenom tohle je za supertip...
03.11.2014 18:05:13 | střelkyně1
zalehlo nenávrat...
klubko od Ariadny ztratilo nit
palác se zhroutil
daremný Minotaurus odemkl tísně
kudy kam
není
01.11.2014 17:04:34 | básněnka
kudy kam..pomozme si tam..Minotaurus stejně asi ani neví, co činí..ale ovšemže vždycky neplatí, "že nevědomost hříchu nečiní"..:-D
01.11.2014 19:29:37 | Frr