přístavy námořní
plny jsou života.
Poctivé nepotká
pražádná dobrota.
Hospod víc mají
než počestných žen.
Z uliček slyšet je
opilců sten.
Veřejné domy:
vždy dosti hojné.
Nikdo se neptá,
kde sháněj kojné.
Námořník užívá
co lodím chybí.
Námořní přístavy
nemají chyby.
jo a já je pak musím lovit ožralé a nešťastně zamilované z moře...
ještě že voda nadnáší,jinak bych je neunesla
kluci s vámi je fakt sranda:-)
02.11.2014 01:02:28 | Malá mořská víla