Pořád to zkouším
pozpátku
a směju se naději
která mi stéká
na víčka
jsem poloprázdná
staženými ústy mě nenakrmíš
a láhve od vína
tak tenké svojí vědoucností
se roztříští na andělská záda...
v krůpěji diamantů
hned stojí za to žít
a líbám-li tě
jsem svobodná
napořád