Anotace: 27
Chce
skočit z balkónu
v prvním patře
..doufat, že za menší či kratší časový úsek
bude tvou přítomností..
znovu spatřen
Chce zmáčknout knoflík a vyhodit do povětří..
tu smutnou stránku věci
protože písmenka už vadnou jako středoškolské lásky
a přeci
..
a přeci chtějí zůstat při smyslech
Chce
zatajit svůj dech a přitom dýchat z plných plic
..vyzdvihovat leckteré všechno
nad veškerým nic
Chce jen zmáčknout ten pitomý knoflík a vyhodit do vzduchu..
všechny své smutné básně
protože tápat v nedobrých jitrech
je nesmysl
..
když je mu teď tak krásně