co k tomu tak napsat
a co tak asi říct
když je vše skončeno
život vyprchal
a zůstalo mrtvé tělo
bytí upíná se
k rození a smrti
vyslovit nejde ničím
tma ustrnutá sama nad sebou
a z druhé strany mlčení
slova rozlomená pláčem
a smutek rozloučení
kříž který zbyl po mrtvém
jak ticho noci za ránem
křičet nepomůže
a pláč víc neuleví
myšlenky na smrt
jsou jako slabost
která se vracívá
svírá a visí někde nad námi
ostatní je smysl který hledáme
než nakonec staneme se
nic než prachem
a ticho po nás
rozbije se o kámen