Anotace: len tak
Sbírka: Bez cukru
aj keď stále dúfaš
nevrátia sa
tí ktorí od teba utiekli
začínaš chápať
význam slov
starnutie
samota
noci plné šumu
z televízora
(aby nebolo také ticho)
nezmení
náhodný okoloidúci
víno
tabletky
život pre život
osamelosť
toto si presne trafil..vďaka
02.11.2014 19:37:45 | maliska
Ja ďakujem. :-)
08.11.2014 23:53:12 | nebech
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?