V levém koutku oka nám začalo svítat
a den zmateně běhající v kruzích
hodinek pomalu stárne
s každou vteřinou jedna vráska.
Bude se opakovat pochmurnost podzimu
jak cynicky melancholická vůně vzpomínek
rozlitá v dlaních a napůl uschlá.
Zima pod nehty chrastí žebry jak hlad
ještě jednou spočítám chodce
brázdící ulici mého šílenství
kde budeš stát na konci
a prodávat mi recept na lepší spánek
zatímco v pravém koutku oka mi bude brečet noc
nevyspalá a hubená až k politování.
Příjemná věc:-)
03.11.2014 22:29:19 | Robin Marnolli
PS.:Poměrně dost lidí tady koukám bere léky...asi to bude rychlejší vstupenka do jiného světa...že by to byl fakt poklad?
03.11.2014 22:32:30 | Robin Marnolli
Úžasně...hrabětovská... To je přesně můj šálek kávy :)
03.11.2014 22:26:33 | La Ragazza con Bandiere Ceche
v Americe jsem zkoušel prodávat propisky...nebyla to moc konvertibilní měna...ale spánek?...hmmm to by šlo...
03.11.2014 20:44:33 | enigman