Anotace: ★★★★★
Protkán vjemy..
jak by zcela jistě pověděl básník
Jsem..
protkán vjemy
(a z toho, moje milá)
je mi
jako bych najednou dýchal čerstvěji
smál se víc
zíral na hvězdy
a na měsíc
jako bych poztrácené sentimenty zase nacházel
jen pár milimetrů pod tvou kůží
Zhoubné chvilky neurčitých starostí
mizí pod návaly tepla
a čirých radostí
tak snadno
tak hladce
jako když rozezníš svá slova prázdným náměstím
a lidé se seběhnou..
(přeci tam)
nikam jinam je to netáhne..
než..
za štěstím
Povznesen klady
jak by zcela jistě pověděl blázen
Jsem..
povznesen klady
(proto teď, moje milá, stojím)
přímo tady
jako bych už nechtěl odejít nikdy nikam
za hranici dozvuku
jen si tak skromně zažádat
v pravou chvíli o ruku
jako bych poztrácené sentimenty zase nacházel
tam, kde jednou povíš ano
Tolik se mi líbí
napsané dílo Tvé
však dočkat se nemůžu
až dozvím se
..jak to asi dopadne :)
ST
05.11.2014 10:54:44 | Lioness