Na odvrácené straně
měsíce
na odvácené straně mé
je Mare Ingenii
původně Mare Desiderii
já tyhle krátery
nazvala bych bolavé
Všech těch snů záchvěvy
zmizely se zubem času
rozpustily se
v MilkyWay
pokusy o nápravy
zmizely s představou
Tvého hlasu
a teď hudbo hrej!
Moře snů se změnilo
hrajte hudby sfér
když moře touhy
zbylo jen
Na odvrácených stranách
každé lidské duše
najdeme krátery
touhy a sny
Skrytým inkoustem
psané obavy
a tichá přání
v ty tajné a splněné
šťastné dny
je tam ale i Mare Humorum...
06.11.2014 16:33:47 | enigman
Tak to může souviset s touhou :D
06.11.2014 19:29:20 | Lioness