To se může
…před rozedněním přepadla mě touha, kočka toulavá
něžně stočila se do klína …a předla …
Tlukot srdce zrychluje se, zpáteční jízdenka do nebe … vede pouze přes tebe …
Myšlenky nechci nikomu svěřit, snad jen kocourovi …tomu mohu věřit …
Láska …ohraná písnička ke sklenici vína …zůstává nedopitá …
K ránu nelítostná stěna … na rtech spánku slova nevyřčená … těžké je vidět dech …
Slyším srdce tiše řvoucí … už vím proč je moře slané … slza utápí se …
…tak obejmi mě přeci …
…ztěžka dýchá se mi …
…to se může …
…když milujete …
Přečteno 388x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Judita, jitoush, enigman, Pamína, knihomolka, Olex, Akrij8, bogen, Amonasr, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)