Anotace: ...
Stůj si klidně v dešti
před dveřmi ke štěstí,
než ti kapky smáčí kůži,
- říkáš,
kéž by byl svět hezčí,
než teď je.
Prší na tebe,
pro tebe sůl z očí
smočí tváře,
lepší to nebude,
ne - ještě ne,
pořád se bojíš
zaklepat na dveře.
neboj se... zaklepej, jen získáš...
08.11.2014 00:51:01 | zelená víla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?