stvoril som priestor a naplnil ho
všetkými ich ja a všetkými mojimi oni
naučil som sa volať ho menom
a k tomu menu som priradil cit
na siedmy deň som si odňal
všetko čo by kohokoľvek pripomínalo
červený drak vydýchol
vydýchol som
jo, tohle je mi blízké...
09.11.2014 00:22:45 | iluzionistka