A nutí mě to vzpomínat
nutí i když nechci
zas vidím tvé vlasy
a zase tě miluju
Je to už roky, celá léta
ty dávno s jiným žiješ
vzpomenu-li však na tvé oči
pořád tě miluju
Co dělat, co počít si
když člověk miluje
a sny si maluje
stejně však
k ničemu..
ale já tě
stejně
budu
POŘÁD MILOVAT!
Pěkná báseň ... jen, že jsem tak smělý, otázka možná trochu zbytečná: vlastní zkušenost?
09.11.2014 20:06:48 | ElaJah