Nedělním večerem
proplouvám bez tebe
ztracená ve své hlavě,
říkám, že nic se neděje
dál ve mě žije naděje,
že slza není skutečná,
že je jen
odrazem včerejšího dne,
když v očích zrcadlí se
vzpomínka na tebe,
co s ránem rozpustí se
a doputuje do nebe.