V ulicích prázdných čím dál tišeji
uléhá noci chladný klid
já dál už nic si nepřeji
než tebe a můj prázdný byt
než tebe tady zase mít
já dál už víc si nepřeji, můj příteli
Jenže s bezpochybnou jistotou
přijde jen další prázdný den
já dál nejsem tvou ženou ani tou
od které chceš být políben
možná mi nejsi přislíben, můj příteli
Prozraď mi proč do jiné teď uleháš
kdo z nás dvou je sakra větší lhář
neb já tu stojím - přiznávám se
do noci šeptám - vyznávám se
- zatímco ty si slintáš na polštář ...