Nechci jen vzpomínat
Anotace: Prostě to chci změnit.
Mám ráda tělo tvé
i tvoje vlasy.
Vzpomínám na tebe,
co děláš asi.
Jsi moje sluníčko,
jsi bublavá voda.
Proč jsi už nepřišel,
veliká škoda.
Nevím,jak dlouho budu se ptát
a vzpomínat na to, jak měl jsi mě rád.
Není to podmínka, nechci tě pro sebe,
není to vzpomínka,chci znamení od tebe.
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (0)