Stínů duo tančí při světlech
voskových svíc.
Kolem spjatých dlaní postavy
do kola se točí.
Vlasy načesané v dobách
bílých límců.
Tóny spinetu lemují tu noc
kouzelnou.
Poslední hodina graduje, do výšek
špunty letí.
Líce se smíchem
zachvějou.
Sbohem mé století.