Na svatého Martina
je dobré strávit večer u vína
Mladé víno
mladé ženy
pečená drůbež zelí bílé
každému co hrdlo ráčí
by krásné byly tyhle chvíle
Na svatého Martina
není radno brzy usínat
Koupit jedno Rosé
Svatovavřinecké Svatomartinské
tančit v bytě bosé
označit básníky
jako hrdinské
bardy dnešní doby
Na svatého Martina
jsme jedna velká rodina
Můžeme společně verše zdobit
psát svoje myšlenky
na stěny
broukat ovíněné písně
v ozvěny
Na svatého Martina
víme že zima brzy začíná
A tak na svatého Martina
je dobré zahřát se večerem u vína
Kromě toho vína, to beru.
Na zahřátí není špatné, ale... ;)
30.01.2015 21:26:53 | Nespavec
Připíjím na krásu žen a krásu poezie, protože žena je poezií na dně sklenky :o)Pěkná báseň, milá Lioness :o)
12.11.2014 23:38:41 | Akrij8
Dekuji, pocta nejen vsem Martinum ale krase okamziku..a temer kazdy okamzik muze byt krasny, jenom chtit :)
12.11.2014 23:49:24 | Lioness
Taková kramářská svou rozšafností, ale zároveň romantická svou poetičností. Má v sobě zhudebnitelnost! Děkuji za tuto svatomartinskou, i zpětně.
12.11.2014 22:56:30 | Putovatel