Anotace: Nežula a nekřemen
Prastaré kamenypřesahují o svůj stínzahnutý kořen.Mýtus byl zbořen!A kolemjdoucí jemněo svůj klobouk ťukne.
A ty kameny padajívalí se z vrcholůdo malého světatvých skutků.
Pro krásu i třasspásu hledá každý z nás.
rolling stone
12.11.2014 21:43:23 | básněnka
Vyprávět by mohl Mick Jagger i Sisyfos.
12.11.2014 22:36:23 | Putovatel
..ta je krásná..díky za ni ! :-D
12.11.2014 19:31:49 | Frr
Díky tobě za zastavení. Čaj bych nabídl, kdyby tu všude nebyly - ty - kameny.
12.11.2014 22:35:36 | Putovatel
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?