Tisíckrát víc než nic
chci křičet z plných plic,
jen v krku cosi vázne
v místnosti prázdné
chci
vědět, co je správné,
jít ven a tančit v dešti,
když kapky hladí tváře
když v jejich lesku
odráží se city vlažné,
vážně - chci sundat
brnění, co ruce váže,
jsem však bez kuráže
jen tupě zírám na měsíc,
už jedenáctý v řadě.
Sundat si duše brnění
to hrdinku chce velkou
pouhé gesto nic nezmění
a někdy stačí znamení
dím: začni podprsenkou
26.03.2015 14:58:03 | Adramelech
To mi připomnělo mé kdysi...
"Chci chodit mezi kapkami deště, chci chytat vítr, chci toulat se po hvězdách..."
19.02.2015 21:02:57 | Nespavec
nepřipadá mi to tupé..ale hravé..už to poskakuje a rozhlíží se to...zvědavě nakukuje..úsměv.z
15.11.2014 11:55:44 | zdenka