Nikdo neví, co vleče s rakví,
věděli to jenom mrtví!
Srdce mu sebrali,
když ženu mu zabili!
S pistolí a rakví bloudí krajem,
nikdo neví, nesetkal-li se s přízrakem!
Tmavý muž, světlých očí a drsných rysů,
a smutné myšlenky pod strništěm vousů!
Neprovokujte, nechte být,
zemřete, bude od Vás klid!
Co od něj rozloučili se se světem,
zemřeli záhadně, otravou olovem
to písmo moc nepomáhá - četla jsem
nikdo neví, nesetkal-li se s přízVUkem! což mě dorazilo :o)
15.11.2014 13:48:36 | hanele m.