V noci jsem snil a viděl Tebe
byla jsi tak krásná
jak stříbrný opar na jezeře
na nebi hvězda jasná
Tvůj zrak byl zářný
čelo jako padlý sníh
A ten krásný úsměv!
jenž skvěl se Ti na lících
Pěkné to - příjemné a vlídné snění
však milejší je mi polibek Ti dát
krásnější na zemi pocit tu není
než v objetí s Tebou jen láskou se hřát