Nepohrdej
Anotace: Rada, dá se říci ;)
Nepohrdej starověkou filosofickou moudrostí,
pohrdal bys nebesky vznešenou bohatostí.
Nepohrdej ani texty svatými z dob dávných,
pohrdal bys radami do života od lidí Vzácných.
Do ničeho tě však nutit nehodlám,
o životě svém si rozhoduj ty sám.
Dělej si co chceš s vlastním životem,
radím jen: "Nepohrdej literárním skvostem."
Komentáře (0)