Anotace: ...
člověku, .. jestli jsi ještě trochu člověka.. ne jen básníka a ...naivního v**a .... pak nikdy nevěř. nikdy nikomu v ničem.. NIKDY ... hlavně NIKOMU..
17.02.2007 12:41:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Když jsem to četla, mé prameny odbarvených vlasů byly nasáklé štěstím.
30.01.2007 21:09:00 | Miskitka
občas se to až moc topí v metaforách..ale já tak píšu taky takže ti to vlastně ani nevytýkám.
30.01.2007 18:34:00 | Smeták