Anotace: ....budu se stěhovat..XD inspirace Leošem Marešem..:DD a tenhle song značně uvolňuje napětí.:D http://www.youtube.com/watch?v=6zHRJV5_kGs
Někdy od problémů prostě utečeme
a srabi jsme jenom sami před sebou
ostatních názory nás nezajímají, nezebou..
Je to tak?
Tak nač tedy utíkat?
Třeba se to už nedalo vydejchat
pořád jenom vzpomínat
na každým rohu
jedno starý vzplanutí
při vzpomínce na něj, zalknutí
a na každým šprochu
pravdy trochu
prý alespoň víte, že žijete
že jste vidět, máte přátele
jen někdy bez páteře
Kdo na to má mít sílu?
Někdy to naše tělo nedává
lexauriny do nás cpou
to je tou změnou
změna nás totiž změní
a přestože to chceme
bojíme se k zbláznění
proto ten Alprazolam
k posílení mozkových blan
nebo tak nějak?
Nikdy v životě jsme se nebáli víc
ujet sto kiláků daleko, jinak žít
a teď každej okamžik v rodným městě
zdá se jako drahokam
přestože nás tu celej život dlouhej,každej den štval
a snad je to jen tím, že víte, že jdete dál
a člověk si přec najednou cení věcí,
které dřív nepostrádal
a proto to chce obrat, o 180 stupňů
stay high...
zůstat na věcí
SUPER vyjádření a ještě k tomu TIP na skvělej song
Líbí se mi jak jsi to popsala, hlavně první tři sloky, ale dobře jsi to rozvinula i dál :)
Navíc Lie to me, oblíbený seriál, hmm
Někdy si lámu hlavu nad tím jak napsal Ty obyčejný věci a Tobě se to pak podaří
18.11.2014 14:53:22 | Lioness