Nastrahy
Cipy moji rozervane duse
zachytavaji se o vetvovi stromu
chci domu tam co to duverne znam
Tam co pocit bezpeci a citu mam
bez nich podleham iluzim kouzlum
a nastraham kde sama sebou se nevyznam
Nekde tam hluboko v dusi te mam
tvuj obrazek malovany jen cernou tuzi
dech se uzi kdyz se tam hluboko zadivam
Az jednou vystoupis ze sveho obrazu
chci verit zazrakum...Ve tvych ocich
cist usmev me tvare v jemnem tom odrazu
A ustlat nasim srdcim k ulehnuti...
Přečteno 446x
Tipy 12
Poslední tipující: knihomolka, Lioness, enigman, jitoush, Amonasr, Malá mořská víla, Frr, Akrij8, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (3)