každá je struny dlouhá rezonance
dobře se obléká a chce se stále líbit
ráda se s potěšením vlní v rytmu tance
za slovy dráždí a přitom váhá něco slíbit
ale jak zjistí jeho zájem neslyší a nevidí
s andělskou tváří svádí každá druhá
některá zhasne jiná se vůbec nestydí
v očích žár lásky barevné jak duha
v každé je trochu z popelky i víly
když podívá se občas ráno do nebe
kdysi o svých princích dětsky snily
teď spíš si radši koupí něco na sebe
a většinou žádná nevydrží tiše sedět
a na čokoládě jsou často přímo závislé
hodně se ptají chtějí všechno vědět
ale polibek si musí předem rozmyslet
vždy mají rády něco peněz v bance
kytice z lásky dětský úsměv pohodlí
v posteli chtějí zajíčka i samce
a doma navíc kutila co dokáže i snít
každá je prostě oheň voda vítr země
a co jednou zamane si příště dostane
umí pohladit i ke zdi přitlačí tě pevně
ale ta něžná holka uvnitř zůstane
v slzách dosvědčí že ničím není vinna
a i když nemusí tak roztomile žasne
zdánlivě stejné a přece každá je jiná
a už to je na ženách to krásné
jestli se vám tak líbila tak až bude čas přidám na tohle věčné téma další sloky a trochu jí vylepším ...
A co takhle nějaká na muže od něžného pohlaví ?
18.11.2014 20:43:39 | josuatree
...je to pravda o zenach,nadherne a s laskou naservirovana:)))...a me se cetla krasne Y...
18.11.2014 16:50:48 | Yazmin
Ach... to je opravdu vnor do naší psychiky, pěkné počtení - Hesiona má pravdu, ale mně je to jaksi v dané záležitosti fuk, prostě obsah přebil formu :-)
18.11.2014 09:24:46 | Pamína