Igelitová doba
žijeme v igelitové době
všechno je ponořeno do
igelitu
modly
monstra
polyethylenovýho manifestu
plastové doby
recykluj a zachraň tím
millenium plastu
naser do igelitové tašky
roztoč ji vesele nad hlavou
a házej!
přirozeně že nic nechytim
nemám na to žaludek
a jsem plný vlastního průjmu
ze všeho co mi moc nesedne
Tendence roztrhat tu hmotu
jsou až psychopatické
trhat cáry šustivého masa
syntetická krev
vražda
smrt PVC
permanentní
vrozená
cynickost
a uměle tvořená mysl
to je moje podstata
zabalená v igelitu
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Azi, Lioness
Komentáře (3)
Komentujících (3)