Saty cerne
cervene strevice
To Ty libil ses mi nejvice
Sitovane bolerko
cervena s cernou
Pritom vsichni vi
ze ja jsem holkou vernou
Na rtech rtenka
rude barvy
Jenom Tvuj usmev me bavil
Vlasy sepnute
Skripcem do vrchu
Tvuj pohled ztropil neplechu
Na nehtech barva krve
Cerne ocni ramovani
Jenom Tys byl
proste k zulibani
Silonky nepovi
ci nohy chci
p o s l a p a t
Vsak namisto tance
ja touzim
T e m i l o v a t!
No, to je o té telepatii, která u nás lidí už moc nefunguje. Daň za rozum. Občas těm zvířatům závidím :)
30.01.2015 21:18:27 | Nespavec