Ano neboli jo. Našel jsem svůj ráj. Ten můj byl v prokletí. Není ráj jako ráj.
19.11.2014 14:28:53 | VEDz RVAHEs
Je zvláštní a asi dobrý , že sto lidí , sto rájů .každej kus je originál a co pro někoho je životní krédo je pro druhýho nepochopitelná zbytečnost .Nicméně doufám že sis ten svůj ráj nenechal nikdy vzít.
19.11.2014 17:58:46 | Jeník
Kamaráde, ani nevíš co všechno mě to stálo, abych mohl být zase normální. Není ostuda být normální. Neboj i tento stav je tak trochu pastav. Jen blázni se radují, když loď se potápí..... mám blázny rád.
19.11.2014 20:00:58 | VEDz RVAHEs
vždycky mi vrtalo hlavou, proč se mezi ty blázny tak hrdě hlásím. možná ta zdánlivá bezstarostnos časů budoucích .jinak jsem vždycky rád , když se někdo dokáže vyhrabat z pekla .
20.11.2014 01:04:21 | Jeník
Jenže i peklo je pro některé z nás rájem.
Skvělá báseň a vzpomínka na bezstarostná léta.
20.11.2014 01:15:48 | Eru Alonnar