Anotace: Mám dojem, že závislost na Bohu je taky nemocí.
Půjč mu své rameno
ať se může vyplakat
Však všichni známe ho
jak ho z nory vylákat
Je to smutná postava
veselého vzření
Často se to nestává
z klidu vytržení
Půjč mu své dlaně
ať se může dotýkat
Vrhá se na ně
jako by nemohl dýchat
Topí se topí v střízlivosti
v iracionálním světě Božím
Přejedl se do sytosti
nedefinované své bytosti
snad polotovar ne-li zmetek
Po vyluštění toužím
dřív nepůjdu spát
chci odpověď znát
ať mohu napsat dovětek
Proč se trápím za ostatní
a teď i za sebe
Proč mi neřeknou vypadni
a běž rovnou do Nebe
Lezu sobě na nervy
a snad i ostatním
Pokorný se stává všedním
s milostí do rezervy
Nevyčerpatelné zdroje došli
na dně se cítím bezpečně
Kam chceš mě klidně pošli
už se cítím výtečně
Konečně jsem svobodný
nikde a nikomu nepatřím
Budu raději pohodný
a tak si klidně láteřím