Anotace: básněnce jako poděkování za drobné, ale milé a inspirativní literové interakce
Grošáci frkají
za minci
slepici škubají
Dubají nese se
recese.
A teď nám všem dědku raď
snad nemáš v moudrosti
níž než baba lať
-
jenže nakonec si svůj pohár
každý musí plnit sám -
ať chutný nápoj nalévám,
naléváš...
a pomozme si
ať se nám z něj pije snáž
A kočka která štěká nekouše
zato je dvakrát člověkem
jak o jazycích píší
v moudru odvěkém.
Pěkně sis pohrál s češtinou :)
19.11.2014 22:08:40 | Hesiona-Essylt