Oči
Překrásné oči tvé jež rovny jsou démantům
Jak v klícce kouzelné pod víčky se skrývají
Ještě se brání vstříc dnu novým tématům
Však za chvíli procitnou, jak zářivé bývají !
Letmo se dotýkám tvých konečků vlasů
Chci zastavit čas, jen s Tebou být spjat
Pro ranní úsměv Tvůj, tu nesmírnou krásu
Já i život svůj mohl bych dát
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: MARKO, knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)