Anotace: ---
takhle se dobro nezdá... ale omlouvám se takhle dobro nevidím... snad proto, že nevidím, že by zachránilo svět, snad proto... a z těch kousků fakt nepraskne... :-)
23.11.2014 03:09:37 | zelená víla
přesto jsem pro, aby se i nadále dobro oplácelo dobrem.. když oplatíš zlem, pak teprve dostane dobro depku, sežere na co přijde a už vůbec se nezvedne, aby zachránilo svět :)) líbí se mi.. dobrá myšlenka..
20.11.2014 21:24:43 | Amelie M.
já tuhle myšlenku taky sdílím, tohle je jen jeden z možných pohledů na situaci, nevyjadřuje můj názor, prostě jsem si pohrála se slovem oplácej :D
21.11.2014 12:34:49 | Gwendoline
je mi to jasný.. vždycky se najde víc úhlů pohledu, povedla se ti :-))
21.11.2014 12:36:51 | Amelie M.