Lidé jsou smutný,
na ulici klopí zrak.
Já ptám se :
"Je tovšak nutný
čekat na zázrak?"
K vykouzlení usměvu
jen tak málo stačí,
i když není Ti do zpěvu
smích všechno vyléčí.
Vyšli ho do světa a
zpátky se Ti vrátí,
proč špatnou náladou si
lidé sami život krátí?
Já chci se smát
a úsměv rozdávat,
chci méně plakat
a více se radovat.
Úsměv je magie
tak pojďme čarovat!
Smějme se na svět
dokud tu žijem,
úsměv je léčitel
tak Carpe Diem!!