Kolem mne se vlní masa lidí
a řídký kouř nás obklopuje jako vodní hladina.
V malé výši nad námi celý sál hudebníky vidí
a my víme, že koncert začíná.
Reflektory nasvítí stage ze všech stran
a lidé vykřikují jméno kapely a vráží do zábran,
zaplaví mě směs adrenalinu a štěstí
a potom zpěvák zvedne nad hlavu své pěsti,
které rázem promění se v rohy,
ale mé oči vidí pouze bohy.
Příval energie mnou mrští do vzduchu,
mám čistou hlavu a mé tělo se směje
tomu rošťáckému ruchu,
co se právě děje.
Lepí se na mne černé oblečení a vidím upocené tváře,
vidím stejné vzrušení v jejich očích,
lidi rozjeté na plné čáře.
V tom do davu kytarista skočí.