Hvězdnatá noc
Hvězdnatou nocí když pokojně kráčíš
zářivá v kráse až tají se dech...
v nevlídné krajině útesů dračích,
zasněný pohled - jen žádný spěch.
v měsíčních paprscích když hlavu svou skláníš
z úst slova se derou,však nic neslyšet.
posvátnost chvíle, jen s obdivem vzhlížet
radostí - láskou vše ožije,
jsi pozemský anděl - já poklekám s úctou
a jméno Tvé v duši mé navždy je.
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: terezčinapřezdívka, MARKO, jitka.svobodova, knihomolka, Jack Santiago, zdenka, adaj
Komentáře (4)
Komentujících (3)