I mně ta rozsekanost ruší, ale vidím, že každý čtenář to má jinak...
...jinak zaujalo:-)
24.11.2014 09:43:18 | Robin Marnolli
Výborná nekonečná smyčka. Rozsekané - zajímavé - nutí mě to číst dál a dokonce i znovu. Zajímavý podvjem. Něco jako stínová reklama. Vleze pod kůži ...
23.11.2014 22:24:50 | VEDz RVAHEs
pěkné, jen by mě zajímalo, proč to máš tak rozsekané.. úmysl? :) osobně mě to dost ruší při čtení a kazí dojem z jinak velmi povedeného dílka..
23.11.2014 20:05:46 | Amelie M.