Jsem gurmán
život užívám,
srdce je orgán,
který používám.
Každou minutu
si vychutnávám,
stále jsem tu
tak se usmívám.
Kávičku po ránu
a dortík si dám,
tělo si protáhnu,
a humor posnídám.
V této rychlé době
dobré je zpomalit,
věnovat se sám sobě
pozitivně se naladit.
Správně!
Škoda že spousta lidí neví
jak hezké je věnovat si pár chvil
jen tak na rozptyl
naší duše vlastní
a nedovolit
ať ji jiní vlastní
a nedovolit nasrání
ať naše srdce uhání ;)
25.11.2014 12:00:23 | Lioness