Svléknu tě
Anotace: Jsem podle Chinese astrology Opice
Svléknu tě.....
jako když had z kůže se svléká
Zlákám tě....
vším tím co tě jindy tak leká
Přivoním k tobě po koupeli
jako bys říct chtěla něco,
však rety Tvé zkameněly
Teď netřeba slov, jen pokyn dej - Opičko, lov!
Přečteno 553x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
Komentáře (0)