Prosím
Anotace: V určitých okamžicích si člověk sám nepomůže...
Az budu dole, řekni mi jak se můžu odrazit
Až se budu chtít zastřelit, najdi mi jeden důvod proč žít.
Až budu bez sebe přiveď mě k sobě...prosím
Až budu vrávorat, postav mě zpříma
Až budu usínat nenech mě dřímat
Až budu bez sebe přiveď mě k sobě...prosím
Až budu umírat, netvrď mi, že to přebolí
Až se budu ztrácet, najdi směr kterým můžu jít
Až budu bez sebe přiveď mě k TOBĚ...prosím
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: palošáček, Juliete, excited
Komentáře (3)
Komentujících (3)