sníh může zářit
běleji než
kůže co se krčí
ve stínu slunce
může za to
jistota
vrytá do lopatek
zad, která padají
do kbelíku
něčí ruce je
ždímají
místo hader
dokud nevyschnou
a pak se nad hlavou
zastaví ptáci -
ví, kam se zarýt
oni ví moc dobře na čem tančit
a co přikrýt křídly
proti mrazu
opiješ se
ale neuletíš
přes
všechno
jsi
tady
sám